Vstupy pro září 2017

Podzimní sběr dat se rychle blíží a proto si Vám dovolujeme připomenout některé základní informace a upozornit Vás na novinky.

V rámci zjednodušení a zpříjemnění práce s aplikací jsme pro administrátory aplikace připravili novou funkci aplikace – Administrativní události. Jedná se o průvodce, či pomocníka, který Vás jednoduše provede postupy, které většina uživatelů nemá zažité, protože nastávají jen jednou za dlouhý čas – například nástup nového učitele, či tvorba rozvrhu.

Z bezpečnostních důvodů je v systému nastavena doba pro automatické odhlášení při nečinnosti na 30 minut. Jde hlavně o ochranu v situaci, kdy se pedagog zapomene odhlásit z aplikace na učitelském počítači ve třídě a o přestávce odejde. V tu chvíli je možné měnit třeba známky a docházku v jeho účtu…

Vážení uživatelé,

v současné době dochází u některých z Vás k chybě (níže uveden celý text chyby) při předání dat na zkušební server MŠMT (https://profa.uiv.cz/matrikas/). Tato chyba je na straně rozhraní MŠMT a technici MŠMT intenzivně pracují na jejím odstranění, které by mělo být hotovo během zítřka (13. 9.). Pokud by se Vám tato chyba objevovala i po tomto datu, kontaktujte prosím pracovníky MŠMT.

Žáky lze v systému hodnotit podle takové stupnice, jakou si nastavíte na vaší škole. Ovšem pozor, stupnice hodnocení je jednotná pro celou školu, nastavuje ji školní administrátor systému a nelze ji upravit podle přání jednotlivých pedagogů individuálně.

Strana 1 z 3První   Předchozí   [1]  2  3  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...