27

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního a začátek druhého školního pololetí, upozorňujeme administrátory Školy OnLine, že je třeba provést několik drobných úkonů.

Prvním je převod úvazků na druhé pololetí, co je jednoduchý proces, kterým vás aplikace provede, pokud si v sekci Ostatní vyberete "Převod úvazků mezi obdobími". Nápovědu k této akci najdete zde.

Následně je nutné aktualizovat rozvrh pro druhé pololetí. Proto si v menu Rozvrh vyberte "Tvorba rozvrhu" a zde nastavte "2. pololetí", vyberte správnou verzi rozvrhu a buď pro každého učitele zvlášť nebo pro všechny najednou (výběrem prázdného pole v menu Učitel) aktualizujte rozvrh na 2. pololetí.
V případě, že potřebujete rozvrh upravit, nápovědu naleznete zde.

Závěrem ještě upozorňujeme na důležitý aspekt nastavení Školy OnLine: v menu Administrace - Období roku si vždy nastavte CELÝ školní rok (např. "2009/2010") a do pole "Počet období" napište počet pololetí nebo počet období, za něž vydáváte vysvědčení nebo výpisy vysvědčení. Poté si nastavte data platnosti jednotlivých období. Nápovědu si přečtěte zde.

Tým Škola OnLine, 27.1.2009



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...