19

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje na 19. a 20. října 2009 pokusné ověřování nové formy a organizace ukončování středního vzdělávání maturitní zkouškou.

Pokusného ověřování se účastní všechny střední školy, ve kterých budou žáci konat maturitní zkoušku ve školním roce 2009/2010, a všichni žáci těchto škol, kteří budou ve školním roce 2009/2010 konat maturitní zkoušku.

Sledovat se bude především připravenost jednotlivých rolí - pracovníků školených pro výkon funkce školního maturitního komisaře, zadavatele zkoušek a hodnotitele písemných prací, dále hodnotitelů otevřených úloh didaktických testů a ředitelů škol.

V rámci pokusného ověřování proběhne na vybraných školách též simulace bezpečnostních incidentů s cílem prověřit ve spolupráci s Českou školní inspekcí funkčnost nasazení záložních řešení a systémů ochrany informací veřejně nepřístupných.

Více informací je možné nalézt na webu MŠMT nebo přímo na stránkách věnované nové maturitní zkoušce.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...