02

Tisknout řadu potřebných dokumentů mohou v aplikaci Katedra od začátku tohoto školního roku nejen školní administrátoři, ale už i učitelé a další pracovníci školy, kteří mají v systému vlastní účet. Administrátor aplikace pouze musí pro každý vzor dokumentu určit skupinu uživatelů, které bude příslušná tisková sestava dostupná. Pro generování uživateli zpřístupněných dokumentů pak slouží formulář „Generování dokumentů“.

 

Důležitou novinkou je také možnost evidovat s předstihem veškeré prázdniny ve správě kalendáře (Administrace –Nastavení – Kalendář školy). Na základě této evidence pak dochází k automatickým změnám v rozvrhu a zapisování do třídních knih. Školní prázdniny jsou automaticky zakládány jako školní akce se zrušením výuky. Při vytváření kalendáře školy pro daný kalendářní rok jsou automaticky vkládány údaje o známých školních prázdninách – výjimkou jsou jarní prázdniny, které se konají v různých termínech.

Rovněž došlo v systému Škola OnLine k integraci kompletních údajů z rejstříku škol, které nově zahrnují pravidelně aktualizované údaje o právnických osobách vykonávajících činnost škol a školských zařízení.

Veškeré další novinky naleznete v sekci Novinky v aplikaci.

 

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...