13

Bojíte se nečekaných oznámení, že vaše dítě propadá z několika předmětů? Nechcete se na konci pololetí dozvědět, že má několik desítek neomluvených hodin? Pak si objednejte zasílání informací o hodnocení a docházce svého potomka formou SMS nebo e-mailové zprávy.

Jak na to? Stačí, aby škola, kam vaše dítě dochází, používala systém Škola OnLine. Pak si nechte zřídit rodičovský účet v aplikaci Žákovská, kde máte možnost sami přes Internet sledovat všechny důležité události, spojené se studiem svého potomka.

Pokud již účet máte, stačí si v sekci Nastavení vybrat formulář Zasílání zpráv. Zde si postupně vyberete, u kterých svých dětí si přejete zasílání zpráv a za jaké období. Podle toho se vám vypočte cena objednávané služby - při objednávce na celý školní rok dosáhnete díky slevám částky 25,- Kč za jeden měsíc.

Po vyplnění potřebných údajů a odeslání objednávky se dozvíte, na jaký účet a pod jakým variabilním symbolem máte uhradit objednané služby. Můžete také vyplnit e-mailovou adresu, kam dostanete upozornění, že platba byla řádně zaevidována. To je důležité, protože poté si můžete v Žákovské na stejném místě (Menu - Nastavení - Zasílání zpráv) nastavit, v jakých situacích si přejete zasílání SMS zpráv nebo e-mailů: např. v případě, že známka vašeho potomka má nižší hodnotu jak 3 (tedy když dostane čtyřku nebo pětku), nebo pokud jeho průměr v některém z předmětů je horší jak 2,5, stejně jako týdenní přehled jeho absence.

Díky takovým rychlým a přesným informacím se vyhnete "infarktovým" situacím typu: "Vaše dítě bude mít na vysvědčení dvojku z chování".

 

 

 

Tým Škola OnLine, 13.10.2009



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...