14

Zlatý Ámos - neojoblíbenjší učitel

Před několika dny odstartoval již 17. ročník ankety o nejoblíbenějšího učitele České repliky – Zlatý Ámos 2010. Pravidla ankety Zlatý Ámos jsou od prvního ročníku stále stejná. Navrhovat kandidáty na titul mohou jen žáci a studenti základních a středních škol. Do přihlášky musí napsat stručnou charakteristiku kandidáta a připojit popis jedné příhody s ním prožité. Důležité je též sehnat podpisy sta osob, které s návrhem souhlasí.

Nominace kandidátů na titul nejoblíbenějšího učitele přijímají organizátoři do konce roku 2009. Jako každý rok budou v lednu a únoru následujícího roku probíhat regionální kola. Na nich porota vybere semifinalisty, kteří se utkají v Praze začátkem března. Finále ankety se uskuteční 26. března 2010 a na kantorském bále to budete moci roztočit o den později v pražském hotelu Belveder. Na něm současná držitelka ocenění Zlatý Ámos Lucie Andělová předá zlatou korunku novému nejoblíbenějšímu učiteli nebo učitelce.

Tým Škola OnLine, 15.10.2009



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...