13

Škola OnLine se už tradičně zúčastnila série Semináře Microsoft a BOXED pro školství, které proběhlo ve všech regionech České republiky letos na podzim. Prostřednictvím této akce byla navázána nová partnerství mezi školami a naší organizací.

 

 

Škola OnlLine  představila ve svých vystoupeních účastníkům novinky v systému Škola OnLine, z nichž tou největší je zprovoznění nového modulu - výukové platformy OLAT v rámci celého systému. OLAT umožňuje vytvářet elektronické výukové materiály a poté je používat při výuce. Prostřednictvím testů si učitelé mohou ověřit kvalitu nabytých znalostí žáků a díky propojení s dalšími součástmi systému poté jednoduše uložit získaná hodnocení do aplikací Katedra, resp. Žákovská. Tento modul již používá řada českých základních a středních škol a další projevili zájem o jeho vyzkoušení ve výuce.

Také předvedla propojení Školy OnLine se službami MS Live@EDU, které je již několik měsíců díky spolupráci s Microsoftem součástí služeb poskytovaných školám a vzdělávacím organizacím.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...