23

Používáte systém Škola OnLine a nevíte si rady s tvorbou rozvrhu, uzávěrkami, tiskem dokumentů nebo odesíláním dat ze školní matriky na ÚIV? Nezoufejte!

Nyní máte jedinečnou možnost objednat si u nás jakékoliv školení, vedené kvalifikovanými lektory, a celé si je nechat uhradit od MŠMT. ŠKOLA ONLINE a.s. totiž získala od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy akreditaci na pořádání školení v systému DVPP (další vzdělávání pedagogických pracovníků).

Jaká školení nabízíme?
1. Školení administrátorů systému Škola OnLine
(obsah: informace o systému (technologie, zálohování); úvodní nastavení systému, základní číselníky, ovládání; registrace zákonných zástupců a žáků; správa přístupů k aplikaci prostřednictvím kategorií, rolí a funkcí; možnosti přizpůsobení systému potřebám školy (parametrizace systému); pokročilé vedení a zpracování dat školní matriky; výkonové výkazy ÚIV; výstupy a tiskové sestavy pro vedení školy; ostatní evidence (knihovna, evidence úrazů, inventář))
2. Školení pedagogických pracovníků v užívání systému Škola OnLine
(obsah: zapisování do elektronické třídní knihy; zadávání průběžného hodnocení; uzavírání pololetního hodnocení; využívání přehledů hodnocení a docházky; týdenní plán práce; obecná událost; možnosti komunikace s ostatními uživateli systému; další nástroje pro podporu výuky (Výukové zdroje; Informace k předmětům, Poznámky k hodině); základní přehled funkcí pro žáky a rodiče)
3. Školení administrativy třídního učitele v systému Škola OnLine
(obsah: vedení školní matriky z pohledu třídního učitele; elektronická třídní kniha; výchovná opatření; uzávěrky třídního učitele; evidence absence žáků, elektronická omluvenka; přehledy a tiskové sestavy z pohledu třídního učitele)
4. Školení tvorby rozvrhů a suplování v systému Škola OnLine
(obsah: vytváření úvazků; tvorba rozvrhu hodin; využití automatického generování rozvrhu pro dosažení optimálního rozvržení vyučovacích hodin; zadávání absence zdrojům; výměna a přesun vyučovacích hodin; tiskové sestavy a výkazy o suplování; školní akce a týdenní plán práce; zájmové útvary)
5. Školení tvorby tiskových sestav v systému Škola OnLine
(obsah: využití stávajících sestav v administrativě školy; tvorba tiskových sestav; možnost zpřístupnění sestav ostatním uživatelům; generování tiskových sestav; tisk vysvědčení; pokročilé možnosti tvorby tiskových sestav)
6. Školení tvorby, archivace a využívání elektronických výukových materiálů v systému pro tvorbu, sdílení a distribuci výukového obsahu Škola OnLine – OLAT
(obsah: základní ovládací prvky systému Škola OnLine - OLAT; tvorba elektronických výukových materiálů v systému; archivace vytvořených elektronických výukových materiálů v systému; způsoby využívání elektronických výukových materiálů v systému ve výuce; evidence výsledků využívání elektronických výukových materiálů v systému)

Jak si objednat školení?
1) Zamyslete se nad tím, co vás při práci se Školou OnLine (Katedrou) trápí, nebo jaký modul byste rádi začali používat. Pokud existuje nějaký problémový bod - nebo více, je nejvhodnější čas k proškolení!
2) Kontaktujte nás (tel.: 378 229 460, e-mail: obchod@skolaonline.cz). Domluvíme s vámi, jaké školení je pro vás nejvhodnější, kdy a kde se vám hodí jej uskutečnit a sdělíme vám další podrobnosti k dohodnutému školení.
3) Provedeme objednané školení ve vámi vybraném termínu.
4) Po ukončení školení proběhne fakturace, po níž si budete moci toto školení nechat na základě naší akreditace uhradit ze systému DVPP.

Věříme, že vám náš systém individuálních školení pomůže v práci se systémem Škola OnLine a hlavně ve zkvalitnění a zlepšení vaší vzdělávací činnosti.

 

Tým Škola OnLine, 23.11.2009

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...