11
Soubor pedagogicko-organizačních informací pro MŠ, ZŠ, SŠ, KON, VOŠ, ZUŠ, jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky a školská zařízení (dále jen Soubor) na školní rok 2010/2011 má poskytnout ředitelům škol a školských zařízení, ostatním pedagogickým pracovníkům i široké veřejnosti základní informace, které se vztahují ke školnímu roku 2010/2011. Nejedná se o závazný dokument MŠMT ČR, nýbrž o pomůcku, která má vedení škol a školských zařízení usnadnit orientaci v jejich práci.

Soubor není právně závazný a nezakládá nárok na finanční prostředky ze státního rozpočtu, tzn., že platné právní předpisy mají přednost před informacemi zveřejněnými v tomto materiálu. Pokud se v průběhu školního roku změní školské právní předpisy, pozbývají tímto dotčené pasáže Souboru platnosti.Je tedy nadále důležité sledovat změny dokumentů a aktuálně využívat pokyny, informace a předpisy uvedené ve Věstníku MŠMT a na webových stránkách MŠMT.  

Tento soubor se věnuje mnoha tématům z oblasti školství, např. zápisu do 1. ročníku ZŠ, povinné školní docházce cizinců, vzdělávacím programům, multikulturní výchově, maturitním zkouškám, vyplňování vysvědčení, vzdělávání žáků se zdravotním postižením, medailím MŠMT a mnoha jiným.

Bližší informace naleznete na stránkách MŠMT.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...