13
V úterý 11. 5. se uskutečnilo pravidelné setkání škol, tzv. VIP klub, jehož cílem je sdružovat všechny školy, které aktivně používají Školu OnLine a které přispívají svými návrhy a myšlenkami k jejímu neustálému vylepšování.

Náplní tohoto setkání bylo představení novinek v systému, zejména se jednalo o vylepšení exportu dat na ÚIV, urychlení aplikace a seznámení se zcela novým modulem Výukové zdroje, který je určen k podpoře výuky.

Samostatná část tohoto setkání byla věnována představení nové nápovědy pro aplikace Katedra a Žákovská, která byla ze strany škol přijata s velkým nadšením. V uživatelské příručce byly zaktualizovány texty, přibylo vyhledávání ve webové podobě, dostupnost příručky v PDF souboru určeného např. k tisku a v neposlední řadě provázání nápovědy s jednotlivými formuláři aplikace.

VIP školy se zajímaly také o videonápovědy, které se těší nejen u nich, ale i u jiných škol velké obliby. V průběhu celého VIP klubu dávaly školy podněty k modulům Přijímací řízení a Maturitní a závěrečné zkoušky, ani na ostatní moduly nebylo zapomínáno.

Ve VIP klubu je 12 škol, jež se scházejí jedenkrát ročně s osobní účastí a jedenkrát ročně vzdáleně na webové konferenci. Setkání vždy probíhají formou diskuse o Škole OnLine, v níž školy přispívají svými podněty, náměty a zkušenostmi k neustálému vylepšování aplikací Katedra a Žákovská. Další VIP klub je plánován na podzim roku 2010.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...