14
V těchto dnech vrcholí přihlašování středních škol a odborných učilišť k projektu Maturitní generálka MAG´10, které probíhá od 21. 4. do 14. 5. Momentálně je přihlášeno 725 škol a další rychle přibývají. Předpokládá se, že se projektu zúčastní více než 1000 škol.
S poučnost CERMAT podpořila informovanost pedagogických pracovníků škol o maturitní generálce informačními semináři ve všech krajích ČR.
V rámci Maturitní generálky mohou žáci maturitních ročníků získat přímou zkušenost s testy a písemnými pracemi povinných zkoušek společné části maturitní zkoušky, výsledky pak obdrží nejpozději 10 dnů, předtím než budou podávat přihlášky k ostré maturitě a než budou volit své maturitní předmět. Získají přímou zkušenost s organizací a průběhem zkoušek. Účast škol na maturitní generálce není povinná a je na rozhodnutí ředitele školy, do jaké míry bude účast škol a žáků posledních ročníků maturitního studia v MAG´10 přínosem k tomu, aby ostrá maturitní zkouška na škole proběhla bez problémů a aby výsledky žáků v červnu 2011 byly nejlepší.


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...