25

Zápisovým lístkem potvrzuje uchazeč o studium úmysl stát se žákem příslušné střední školy. Žákům základní školy jej vydává ředitel/ka základní školy do 15. března. Často je žákům vydáván společně s vysvědčením na konci 1. pololetí a ti jej pak odevzdávají při přijímacím řízení na SŠ. V tomto článku se naučíme, jak ve Škole OnLine vytisknout a evidovat zápisové lístky.

Pro vytištění zápisových lístků slouží vzor, který nalezneme v menu „Ostatní – Dokumenty – Vzory dokumentů“.  Jmenuje se SEVT 49 140 0 (v popisu má napsáno "Zápisový lístek"). Je zapotřebí si z něj vytvořit kopii a pak přistoupit na formulář „Generování dat“ (menu „Ostatní – Dokumenty“), kde jej můžeme vytisknout.

Základní škola má povinnost evidovat zápisové lístky, které svým žákům vydala. K tomuto účelu slouží v aplikaci Katedra formulář „Evidence zápisových lístků“ (menu „Ostatní – Dokumenty“), který mohou využít administrátoři i třídní učitelé. Naproti tomu střední školy je evidují v přijímacím řízení na kartě uchazeče.
Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...