12

Ústav pro informace ve vzděláváníÚstav pro informace ve vzdělávání se chystá na podzim zavést nový způsob předávání individuálních dat o uchazečích, kteří mají zájem o vzdělávání se na vyšší odborné škole. Předávání dat bude implementováno do prostředí předávání individuálních údajů ze školní matriky. Potřebná data v podobě XML souboru bude možné jednoduše získat přímo z prostředí školního informačního systému Škola OnLine – Katedra.

Aplikaci pro sběr dat Ústav pro informace ve vzdělávání ještě testuje a veřejnosti bude k dispozici po skončení jarního sběru data, dat ze školní matriky. Katedra již nyní umožňuje v rámci příjímacího řízení evidovat naprostou většinu položek, které se budou o uchazečích VOŠ předávat. Rozhraní pro export dat pak Katedra nabídne uživatelům do konce školního roku 2010/2011 tak, aby měli dostatek času připravit se na nový způsob předávání individuálních dat o uchazečích VOŠ.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Mgr. Jaroslav Jirásko
Základní škola K.V.Raise, Lázně Bělohrad

Zobrazit další...