25

Všechny vyšší odborné, střední, základní školy a konzervatoře musí do 2. května 2011 předat data o svých žácích v rámci tzv. jarního aktualizačního sběru dat ze školní matriky. Na splnění své zákonné povinnosti tak zbývá školám poslední týden.

Školní informační systém Škola OnLine Vám nabízí účinný nástroj pro elektronické vedení školní matriky, pokročilé kontrolní mechanismy i odbornou pomoc s evidencí a vykazováním dat.

S ohledem na blížící se termín konce předávání dat doporučujeme již více neotálet a ještě dnes s přípravou a kontrolou dat. Ke kontrole dat je možné využít pokročilé kontrolní mechanismy, které jsou přímou součástí školního informačního systému Škola OnLine - Katedra. Díky tomu odhalíte chyby v evidenci rychleji a ušetřený čas budete moci věnovat například výuce žáků.

Nejen pro školy, které již školský informační systém Škola OnLine – Katedra využívají, jsou připraveny následující informační zdroje, které jim pomohou s orientací v dané problematice:

Se svými dotazy se můžete obrátit též na e-mail zákaznické podpory Školy OnLine – hotline@skolaonline.cz, 378 229 460 . Naši konzultanti jsou připraveni Vám pomoci!

Pokud školní informační systém Škola OnLine ještě nevyužíváte, neváhejte ještě dnes kontaktovat naše obchodní oddělení – obchod@skolaonline.cz, 378 229 460. Školní informační systém Škola OnLine budete moci používat krátce poté. Do 2. května tak stihnete data do systému nejen zaevidovat, ale i je následně předat Ústavu pro informace ve vzdělávání.  



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...