05

Škola OnLineMáte zajímavý praktický tip, jak vylepšit evidenci žáků ve Škole OnLine? Napadá Vás, jak urychlit a usnadnit práci se školní matrikou? Rádi byste na kartě žáka evidovali nějaký další údaj? Nebo se Vám na stávajícím formuláři jen něco nelíbí?

Evidence školní matriky ve školním informačním systému Škola OnLine – Katedra dozná již za několik měsíců řadu zásadních změn. Nyní máte šanci podílet se na jejím rozvoji a ovlivnit další směřování této stěžejní školní agendy.

Aby Vám nová školní matrika maximálně vyhovovala a plnila veškeré funkce, které od ní požadujete, budeme i v následujících dnech naslouchat Vašim přáním. Až do neděle 19. června 2011 máte šanci zaslat nám všechny postřehy k fungování stávající školní matriky a především pak podněty zcela nové. Vaše cenné náměty a postřehy budeme přijímat na e-mailu hotline@skolaonline.cz. Všechny je pečlivě zvážíme, a pokud to bude jen trochu možné, zapracujeme je do zcela nově se rodícího formuláře pro evidenci školní matriky.

Na nově zpracovanou školní matriku, ve které budou naplněny i Vaše postřehy a připomínky, se můžete těšit již na podzim tohoto roku.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...