15

Od září do listopadu 2011 proběhne v ČR bezplatná celostátní akce s názvem Týdny vzdělávání dospělých, která má za úkol přimět dospělé osoby začít se více vzdělávat.

Organizátorem celé akce je Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR (AIVD ČR), která prostřednictvím svých koordinátorů spolupracuje s jednotlivými kraji. Záštitu převzalo MŠMT, MPSV a Úřad práce ČR. Týdny vzdělávání proběhnou již 17. rokem a chtějí změnit smýšlení účastníků o vzdělávání dospělých. 73 % dospělých občanů se totiž nadále již vzdělávat nechce, přestože je doplnění vzdělání v mnoha pracovních případech nutné.

Připravovaná akce se bude snažit dokázat, že vzdělávání dospělých nemusí být drahou záležitostí, může probíhat v útulném prostředí a s příjemnými lektory. Dojde při ní na setkání lektorů a personalistů, na dny otevřených dveří či bude možné spatřit ukázkové hodiny apod.

Více informací naleznete přímo na stránkách organizátora akce.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...