14

Již pouze 2 pracovní dny zbývají školám na předání dat o žácích Ústavu pro informace ve vzdělávání. Společnost ŠKOLA ONLINE vychází vstříc všem školám, které ještě nepředaly data, a rozšiřuje služby zákaznické podpory. Telefonické zákaznická podpora na čísle +420 378 229 460 bude v pátek 14. října a pondělí 17. října dostupná až do 17.00. Na vaše dotazy spojené se školní matrikou jsme připraveni reagovat i o víkendu a to na e-mailu hotline@skolaonline.cz.

Letošní podzimní individuální sběr dat ze školních matrik byl spuštěn 1. října a všechny základní, střední, vyšší odborné školy a konzervatoře musí data předat do pondělí 17. října 2011.

V rámci aplikace Katedra mohou školy využít širokých kontrolních mechanismů a odhalit případné chyby v evidenci. S kontrolou dat jim pomůže formulář „Export dat pro ÚIV“ z menu „Administrace – Export dat“. Po stisknutí tlačítka „Zkontrolovat“ dojde ke zpracování dat a vyhodnocení jejich správnosti. V případě zjištění chyb je zobrazen též přehledný výpis o zjištěných nedostatcích.

Podobnější informace ke sběru dat ze školní matriky můžete nalézt v uživatelské příručce. S případnými dotazy se pak můžete obrátit na Ústav pro informace ve vzdělávání a zákaznickou podporu aplikace Katedra.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...