31

Výkaz Z 2-01 o školní družině a školním klubuKaždoroční předávání výkonového výkazu Z 2-01 o školní družině – školním klubu je nyní díky aplikaci Škola OnLine – Katedra výrazně příjemnější a jednodušší. Školní informační systém Katedra totiž před několika dny přišel s novou funkcí umožňující sestavení tohoto výkazu. Jednotlivé položky výkazu o školní družině – školním klubu jsou automaticky napočítány na základě údajů evidovaných v rámci školní matriky a evidence dětí docházejících do školní družiny – školním klubu.

Výpočet je plně automatický. Stačí tedy pouze kliknout na jedno tlačítko a již za několik vteřin znáte patřičné hodnoty odpovídající jednotlivým položkám výkazu dle stavu k dnešnímu dni. Vyplnění a předání výkazu Z 2-01 o školní družině – školním klubu se tak pro školy stává pouhou formalitou.

 

Kdo vyplňuje výkaz Z 2-01 o školní družině – školním klubu?

Výkaz vyplňují všechny školní družiny a školní kluby zapsané do rejstříku. Jsou-li při téže škole školní družina a školní klub současně, musí být uvedeny v rejstříku jako dvě samostatná zařízení a vyplňují dva samostatné výkazy. Výkaz se sestavuje i za jednotlivá odloučená pracoviště (místa poskytovaného vzdělávání zapsaná do rejstříku).

Do kdy je nutné výkaz o školní družině – klubu vyplnit a předat?

Termín pro odevzdání výkazu ze zařízení na správní úřad je stanovený na 11. listopad 2011. Výkaz vyplňují školy na webovém serveru provozovaném Ústavem pro informace ve vzdělávání, a to dle stavu k 31. říjnu 2011.



Enter Title

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...