12

Ještě do konce tohoto roku mohou žáci nominovat své oblíbené učitele do ankety Zlatý Ámos 2012. Jedná se již o 19. ročník ankety o nejoblíbenějšího učitele České republiky. Pravidla ankety Zlatý Ámos jsou od prvního ročníku stále stejná. Navrhovat kandidáty na titul mohou jen žáci základních a středních škol. Do přihlášky musí napsat stručnou charakteristiku kandidáta a připojit popis jedné příhody s ním prožité. Důležité je též sehnat podpisy sta osob, které s návrhem souhlasí.

Nominace kandidátů na titul nejoblíbenějšího učitele přijímají organizátoři do konce roku 2011. Regionální kola ankety pak budou probíhat v lednu a únoru následujícího roku. Z těchto kol vybere odborná porota semifinalisty, kteří se utkají v Praze začátkem března. Zlatého Ámose pak budeme znát od 23. března 2012. Slanostní korunovace pak proběhne o den později v Praze.

Na finále se však nevolí jen Zlatý Ámos. Dětská porota vybírá Dětského Ámose, hlasováním přes SMS je volen Ámos sympaťák a novináři si vybírají svého Média Ámose. Jedním z nich může být právě vaše paní učitelka nebo váš pan učitel. Tak neváhejte a pusťte se do přihlášky ještě dnes.

Více informací je možné získat na webových stránkách ankety Zlatý Ámos.

Publikováno v: Školství, Obecné


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...