25

Animovaná hra na podporu informačního systému pro mládež je na světě. Jmenuje se Informátor a je pomyslnou třešničkou na dortu, jakýmsi vyvrcholením klíčové aktivity Podpora informačního systému pro mládež, která probíhala v rámci projektu Klíče pro život. Letos v lednu tato aktivita skončila, o udržitelnost a další rozvoj všech výstupů bude usilovat v rámci Národního institutu dětí a mládeže MŠMT Národní informační centrum pro mládež se sídlem Na Poříčí 4 v Praze 1.

Hra je určena především mladým lidem, proto ji mohou využít pedagogové volného času pro oživení volnočasových aktivit, které pro děti a mládež připravují. Hlavní postavou je Pepa, jehož úkolem je za pomoci ostatních obyvatel města shromažďovat a předávat informace tak, aby všem, kteří to potřebují, pomohl vyřešit jejich problém. Do role Pepy se můžete převtělit i vy a přispět svojí aktivitou ke spokojenosti obyvatel tohoto městečka. Hrajte si na http://www.informator.kliceprozivot.cz/

Přejeme příjemnou zábavu!

Vlasta Kohoutová, PR specialistka projektu Klíče pro život



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Se Školou OnLine jsme spokojeni, protože došlo k úspoře času, papírů a energie, kterou můžeme věnovat podstatnějším záležitostem.

Mgr. Jaroslav Jirásko
Základní škola K.V.Raise, Lázně Bělohrad

Zobrazit další...