10

Zúčastněte se soutěže Mladí fotografují památky a podpořte tak Váš zájem o naše kulturní dědictví a Vaše znalosti historických budov, zahrad i jiné památky a neobvyklé krásy a zároveň poznejte kulturní dědictví i ostatních národů. Do soutěže se mohou hlásit žáci základních a středních škol, a to do 9. 3. 2013, přičemž uzávěrka je 31. 3. 2013. V loňském roce se soutěže zúčastnilo více než 25.000 mladých lidí z 58 různých zemí světa.

Fotografie musí mít rozměry 18 x 13 cm, být zaslány ve 2 provedeních, a to na fotopapíře. Každý účastník může soutěžit maximálně se 3 fotografiemi. Vítězové budou vyhlášeni 18. 4. 2013 u příležitosti Mezinárodního dne památek a sídel na Pražském hradě ve Španělském sále a obdrží ceny v hodnotě 50.000 Kč.

Soutěž pořádá již od roku 2007 Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska, a to na základě oslovení hlavním pořadatelem Radou Evropy.

Bližší informace naleznete pod tímto odkazem.

Publikováno v: Školství, Obecné, Výuka


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...