20

V úterý 26. 3. 2013 v době od 14.00 do 15.00 bude společnost ŠKOLA ONLINE a.s. pořádat bezplatný webový seminář věnující se tématům vedení školní matriky v elektronické podobě. Na školení si též ukážeme, jak efektivně využít školní informační systém Škola OnLine k předávání výstupů z ní Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy.

Zaměstnancům pracujícím se školní matrikou vysvětlíme a připomeneme všechny krok, které jsou důležité pro vedení školní matriky. Ukážeme si, jak Vám Škola OnLine pomáhá při předávání dat na servery MŠMT a kontrolou správnosti vedení školní matriky. Věnovat se však budeme i novinkám v jarním sběru 2013 a nakousneme i změny, které se chystají od nového školního roku.

Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat. V hodinu konání semináře se doma či v práci pohodlně usadíte, připojíte se k webové konferenci a budete pozorně naslouchat.

Kapacita semináře je omezená, doporučujeme se proto co nejdříve zaregistrovat. Učinit tak můžete až do 25. března včetně zde.

Obsah semináře:

  • Vedení školní matriky ve Škole OnLine
  • Předání dat na servery MŠMT
  • Zjištění chyb a jejich odstranění
  • Novinky ve školní matrice pro jarní sběr 2013
  • Chystané změny pro podzimní sběr dat ze školní matriky


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...