08

Školní informační systém Škola OnLine od minulého týdne umožňuje uživatelům vytvářet vlastní bohaté tiskové výstupy v novém prostředí, které je plně integrováno do Školy OnLine. V rámci uvedení této zásadní novinky pro Vás připravujeme hned několik bezplatných webových seminářů, které Vám představí novou funkcionalitu a naučí Vás vytvářet své vlastní tiskové výstupy.

 

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – úvod pro správce aplikace

Termín konání: 17. dubna 2013, 14.00 – 15.30

Administrátorům aplikace představíme možnosti nového modulu a na praktických příkladech předvedeme, jak mohou získat požadované tiskové výstupy ze Školy OnLine. Ukážeme si, jaké tiskové sestavy má pro Vás Škola OnLine připraveny a jak je zpřístupnit i ostatním zaměstnancům školy.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – úvod pro učitele a další zaměstnance školy

Termín konání: 24. dubna 2013, 14.00 – 15.00

Učitelům, vychovatelům, vedoucím a administrativním pracovníkům školy ukážeme, jak si mohou jednoduše vytisknout seznamy žáků, katalogové listy, přehledy hodnocení, výsledky přijímacího řízení a celou řadu jiných tiskových sestav.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – I. blok

Termín konání: 15. května 2013, 14.00 – 15.00

První ze série odborných školení pro administrátory školního informačního systému, kde Vás seznámíme s nástrojem pro vytváření tiskových sestav. Ukážeme Vásm, co je potřeba udělat pro přizpůsobení tiskové sestavy z nabídky Školy OnLine. V rámci semináře Vás naučíme i vytvářet jednoduché tabulkové výstupy dle vlastních požadavků školy.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – II. blok

Termín konání: 22. května 2013, 14.00 – 15.00

V rámci I. bloku školení jsme se naučili vytvářet jednoduché tabulkové výstupy. V rámci tohoto webového semináře své znalosti upevníme a rozšíříme je i o tvorbu trochu komplexnějších výstupů založených na více zdrojích dat (např. seznam tříd a jejich žáků).

 

Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat kliknutím na název příslušného semináře. V hodinu konání semináře se doma či v práci pohodlně usadíte, připojíte se k webové konferenci a budete pozorně naslouchat.

Kapacita jednotlivých seminářů je limitována. Doporučujeme proto příliš neotálet a zaregistrovat se na zvolenou akci co nejdříve.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...