18

Chcete se seznámit s novými funkcemi školního informačního Škola OnLine? Jste novým uživatelem Školy OnLine a chcete se aplikací detailně seznámit? Máte zájem dozvědět se, co je potřeba ve Škole OnLine podniknout před zahájením nového školního roku? Pak právě Vám jsou určena následující bezplatná školení zaměřená na různé oblasti používání školního informačního systému Škola OnLine. 

V současné době není vypsáno žádné bezplatné školení. Níže naleznete seznam školení vypsaných v minulosti.

Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat kliknutím na název příslušného semináře. V hodinu konání semináře se doma či v práci pohodlně usadíte, připojíte se k webové konferenci a budete pozorně naslouchat.

Kapacita jednotlivých seminářů je limitována. Doporučujeme proto příliš neotálet a zaregistrovat se na zvolenou akci co nejdříve.

 

V minulosti jsme pro Vás připravili:

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – úvod pro učitele a další zaměstnance školy

Termín konání: 24. dubna 2013, 14.00 – 14.30

Učitelům, vychovatelům, vedoucím a administrativním pracovníkům školy ukážeme, jak si mohou jednoduše vytisknout seznamy žáků, katalogové listy, přehledy hodnocení, výsledky přijímacího řízení a celou řadu jiných tiskových sestav.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – I. blok

Termín konání: 15. května 2013, 14.00 – 15.00

První ze série odborných školení pro administrátory školního informačního systému, kde Vás seznámíme s nástrojem pro vytváření tiskových sestav. Ukážeme Vám, co je potřeba udělat pro přizpůsobení tiskové sestavy z nabídky Školy OnLine. V rámci semináře Vás naučíme i vytvářet jednoduché tabulkové výstupy dle vlastních požadavků školy.

Tiskové sestavy ve Škole OnLine – navrhování sestav – II. blok

Termín konání: 22. května 2013, 14.00 – 15.00

V rámci I. bloku školení jsme se naučili vytvářet jednoduché tabulkové výstupy. V rámci tohoto webového semináře své znalosti upevníme a rozšíříme je i o tvorbu trochu komplexnějších výstupů založených na více zdrojích dat (např. seznam tříd a jejich žáků).

Tisk vysvědčení

Termín konání: 5. června 2013, 14.00 – 15.00

V rámci semináře si vysvětlíme jak provést uzávěrku předmětů a uzávěrku třídního učitele. Obeznámíme se s principem tisku vysvědčení, jeho evidencí a budou probrány vzory vysvědčení vhodné pro dané typy škol.

Škola OnLine & Office 365

Termín konání: 19. června 2013, 14.00 – 15.00

V rámci semináře Vám představíme služby Office 365, které jsou každé škole dostupné zdarma. Ukážeme si, k čemu je můžete používat i jaké výhody přináší propojení Office 365 se Školou OnLine.

Příprava Školy OnLine na nový školní rok

Termín konání: 1. července 2013, 10.00 – 11.30

Na semináři si řekneme na co nezapomenout před uzavřením školního roku a jak se připravit na příchod nového školního roku. Ukážeme si jak provést převod dat z minulého školního roku do nového a jeho řádné nastavení.

Příprava rozvrhu pro nový školní rok

Termín konání: 2. července 2013, 10.00 – 11.30

Na semináři věnovaném tvorbě rozvrhu probereme obecné principy tvorby rozvrhu. Ukážeme si jak tvořit úvazky a z nich následně rozvrh. Seznámíme se s tvorbou rozvrhu pomocí generátoru aSc Rozvrhy a ukážeme si, jak vygenerovaný rozvrh nahrát do systému Škola OnLine.

Představení Školy OnLine novým učitelům

Termín konání: 27. srpna 2013, 12.30 – 14.00

Jste novým učitelem na škole používajícím školní informační systém Škola OnLine? V rámci tohoto školení Vás provedeme zadáváním hodnocení, docházky, evidencí poznámek. Naučíme Vás ale třeba i pracovat s výukovými zdroji, nebo jak komunikovat s kolegy, rodiči a žáky.

Představení Školy OnLine novým třídním učitelům

Termín konání: 28. srpna 2013, 12.30 – 14.00

Budete v novém školním roce třídním učitelem? V rámci tohoto školení si ukážeme jak efektivně omlouvat absenci žáků, vést školní matriku a tisknout rozličné výstupy.

 



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...