13

MŠMT ve spolupráci s VŠE v Praze, Asociací pro mládež, vědu a techniku (AMAVET), Sdružením na podporu talentované mládeže ČR a dalšími partnery projektu vyhlašuje 7. ročník soutěže České hlavičky 2013. Soutěž je určena talentovaným středoškolákům v technické a přírodovědné oblasti.

Do poroty usednou odborníci ze zájmových sdružení, zástupci VŠ, univerzit a vědeckých ústavů. Ceny budou udělovat v 5 kategoriíchEkonomie a podnikání, Člověk a svět kolem něj (přírodní vědy – chemie, biochemie, biologie, mikrobiologie, geologie, paleontologie), Svět počítačů a komunikace (informatika, matematika, elektrotechnika, programování), Řešení pro budoucnost (praktické návrhy, vynálezy, technologie, inovace v oblasti fyziky, strojírenství, stavebnictví, průmyslu, dopravy) a Život a zdraví člověka (mikrobiologie, virologie, biomedicína). V rámci každé kategorie bude vyhlášen jeden vítěz, který získá finanční odměnu 30.000 Kč, diplom a sošku České hlavičky.

Do soutěže se můžete hlásit do 30. 6. 2013, a to buď jako jednotlivci, nebo v týmu o maximálním počtu 3 členů.

Bližší informace naleznete pod tímto odkazem.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...