27

I v dnešní době, kdy upřednostňujeme dokumenty v elektronické podobě, se občas hodí vytištěný papírový rozvrh hodin, který se dá vyvěsit například v učebně nebo si jej můžete vzít s sebou i tam kde není připojení k internetu. V následujícím článku si popíšeme, jak tento výstup získat ze školního informačního systému Škola OnLine.

Pomocí Školy OnLine lze vytisknout pro každého žáka/studenta i učitele jeho vlastní rozvrh, kde uvidí jen ty „své“ hodiny, stejně jako si můžete vytisknout rozvrhy pro jednotlivé třidy a učebny. Můžete vytisknout různý počet rozvrhů na jednu stránku. Případně vytisknout větší rozvrhy určené k vyvěšení například ve sborovně.  Tisknout rozvrhy můžeme v různých velikostech, limitováni jsme pouze možnostmi tiskárny.

Nastavení tisku je přehledné a jednoduché, zvládne ho i laik. Volba je přístupná jak administrátorům, tak učitelům, kteří si například na začátku pololetí nebo při změně mohou vytisknout nové rozvrhy pro své žáky/studenty. Popřípadě si mohou vytisknout nový rozvrh pro Třídu/učebnu aniž by museli kontaktovat správce systému.

Máte-li zájem se o této pro vás jistě příjemné a užitečné funkci dozvědět více informací, nahlédněte do uživatelské příručky.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...