20

Evidence cizích jazyků, kterým se žák vyučuje, je ve Škole OnLine opět o něco jednodušší. Uživatelé mohou od dnešního dne pro jejich nastavování využívat nové funkcionality, která celý proces výrazně zjednodušuje. Potřebnou agendu za celou školu je nově možné vyplnit doslova během několika.

Ve Škole OnLine vznikl za tímto účelem zcela nový formulář, který je přístupný z formuláře Školní matrika a funguje podobně jako formulář Hromadné nastavení. Pomocí filtru, který se zobrazí po vyvolání položky Školní matrika z menu Administrace – Osobní data, je možné omezit žáky, kterým budeme chtít cizí jazyky nastavit – např. podle třídy, ročníku, atd.

Pod seznamem žáků, který se zobrazí po kliknutí na tlačítko Zobrazit, se nachází tlačítko Vyvolat akci, jenž následuje výběrový seznam. Z něj je nutné vybrat položku Hromadné nastavení cizích jazyků a kliknout na již zmiňované tlačítko.

Nyní již se ocitnete na novém formuláři, který umožňuje hromadně nastavit cizí jazyky třeba i všem žákům školy. Aplikace pochopitelně počítá i s individualitami, kdy si žák např. zvolí nějaký volitelný jazykový předmět.

Hromadné nastavení cizích jazyků ve Škole OnLine



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...