19

Letní prázdniny se kvapem blíží. Školní rozvrháře však nečeká jen volno a odpočinek. Před začátkem nového školního roku musí připravit i nový rozvrh. Abychom jim práci usnadnili, připravili jsme pro ně na čtvrtek 3. července 2014 v Praze školení, kde se naučí vytvářet rozvrh ve Škole OnLine a využívat výhod automatického generování skrze aplikace aSc Rozvrhy. Nepochybně dojde i na evidenci suplování.

Obsah školení:

  • Obecný úvod do práce s rozvrhem ve Škole OnLine

  • Příprava na vytváření rozvrhu

  • Vytváření úvazků a tvorba rozvrhu

  • Generování rozvrhu za využití aplikace aSc Rozvrhy

  • Evidence suplování ve Škole OnLine

  • Závěr

Cena:

1000 Kč bez DPH/účastníka

Kapacita školení již byla zcela naplněna a na školení probíhající 3. 7. 2014 již není možné se přihlásit. Pokud byste měli zájem o účast v jiném termínu, vyplňte prosím následující dotazník. Podle projeveného zájmu přistoupíme případně k vypsání dalšího termínu a to i v jiných lokalitách.

Kapacita místnosti je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Závaznou registraci prosím provádějte pomocí následujícího formuláře.

Registrace na školení

Poznámka: Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat a potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky. Zároveň Vám zašleme podrobnější informace o místě konání akce atd.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...