09

Nestihli jste naše školení „Naučte se vytvářet rozvrhy ve Škole OnLine“ a nevíte si rady s tvorbou rozvrhu pro nový školní rok? Jste již zkušeným uživatelem Školy OnLine, ale po roce si chcete osvěžit znalosti potřebné k tvorbě rozvrhu? Máme pro Vás alternativu – podívejte se na záznam našeho webového semináře s názvem „Příprava rozvrhu pro nový školní rok“, kde Vám popíšeme základní postup při tvorbě rozvrhu a to jak „ručně“ přímo ve Škole OnLine, tak i pomocí automatického generátoru rozvrhů aSc Rozvrhy (demo zdarma ke stažení ZDE), se kterým se dokáže Škola OnLine velmi jednoduše propojit.

Dalšími možnostmi je použít naši nápovědu, nebo videonávody „Tvorba rozvrhu ve Škole OnLine“ a „Tvorba rozvrhu ve Škole OnLine a automatickém generátoru rozvrhů aSc Rozvrhy“ (zde prosím vezměte v úvahu, že aktuálně podporovaná verze aSc Rozvrhů je 2014.9.2).

Pokud budete mít k tvorbě rozvrhu jakékoli dotazy, případně pokud Vás zaujme generátor rozvrhů aSc Rozvrhy a chtěli byste si jej pro svou školu zakoupit, kontaktujte nás na e-mailové adrese hotline@skolaonline.cz nebo na telefonním čísle 378 229 460 a to i o prázdninách každý všední den od 8 do 16 hodin.

Publikováno v: Škola OnLine, Obecné


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...