27

Dovolujeme si Vás pozvat na školení, které by Vám mělo usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine při administrování celého systému. Jedná se o celodenní školení pro administrátory systému, které proběhne ve dvou termínech a to 16. března 2015 v Praze a 18. března 2015 v Olomouci.

Vzdělávací cíl školení: Školení je určeno pracovníkům zodpovědným za správu a konfiguraci školního informačního systému Škola OnLine v rámci organizace.







Účastník si na školení udělá ucelený obrázek o školním informačním systému Škola OnLine – jeho funkcích i obecných principech ovládání. Účastník bude seznámen se s možnostmi školního informačního systému i jak je nakonfigurovat potřebám konkrétní školy. Důraz bude kladený na správu evidencí osob a tvorbu rozvrhu. V závěru školení budou uživatelé informováni o možnostech využívání uživatelské podpory a řešení potíží.

Program školení:

  • Úvod
  • Představení modulů a možností Školy OnLine
  • Úvodní nastavení Školy OnLine
  • Správa uživatelů
  • Základy vedení školní matriky ve Škole OnLine
  • Základy tvorby rozvrhu
  • Možnosti přizpůsobení Školy OnLine potřebám školy
  • Zákaznická podpora a možnosti řešení nestandardních požadavků a problémů
  • Závěr

Ceny školení:







16.3.2015 Praha - 1260 Kč/účastníka (Školení je akreditované v rámci DVPP)







18.3.2015 Olomouc - 1350 Kč/účastníka (Školení je akreditované v rámci DVPP), toto školení je včetně oběda pro účastníky

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd. Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 9. března nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Registraci můžete provést na těchto odkazech:

Školení v Praze 16. března 2015







Školení v Olomouci 18. března 2015 - kapacita školení byla naplněna

Školení v Praze je pořádáno ve spolupráci se Základní školou Praha 7, Strossmayerovo nám. 990/4 

Školení v Olomouci je pořádáno ve spolupráci se Základní školou Olomouc, Heyrovského 33, příspěvkovou organizací



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...