27

Dovolujeme si Vás pozvat na školení které by Vám měla usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine a to při správě a předávání dat ze školní matriky na MŠMT, které bude aktuální opět na počátku dubna 2015.

Toto školení by Vás mělo připravit na úskalí předávání dat na MŠMT, naučíte se pracovat s historií položek a odstraňovat nejčastější chyby v evidenci osobních dat žáků. Ukážeme si hromadné nastavení položek u více žáků najednou, podíváme se na nastavení cizích jazyků v matrice, zdravotní postižení, individuální vzdělávací plány a vyzkoušíme si vygenerování souboru pro předání dat. Samotné školení je plánováno na cca 4 hodiny. Dále se budeme věnovat individuálním a skupinovým konzultacím, v rámci kterých budeme odstraňovat chyby v datech a ukazovat si správný způsob evidence. Celá akce tedy bude trvat 6-8 hodin.

Po absolvování školení budete schopni vést školní matriku, odstraňovat chyby v evidenci žáků a bez problémů předávat data na MŠMT.

Cena: 1200 Kč/účastníka

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 9. března nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Registraci můžete provést na tomto odkazu:

Praha - 23. března 2015

Toto školení pořádáme ve spolupráci se Základní školou Praha 7, Strossmayerovo nám. 990/4































Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...