26

Dovolujeme si Vás pozvat na školení které by Vám měla usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine a to při správě a předávání dat ze školní matriky na MŠMT, které bude aktuální opět na počátku dubna 2015. Po Praze zavítá nyní toto školení do Ostravy!

Toto školení by Vás mělo připravit na úskalí předávání dat na MŠMT, naučíte se pracovat s historií položek a odstraňovat nejčastější chyby v evidenci osobních dat žáků. Ukážeme si hromadné nastavení položek u více žáků najednou, podíváme se na nastavení cizích jazyků v matrice, zdravotní postižení, individuální vzdělávací plány a vyzkoušíme si vygenerování souboru pro předání dat. Samotné školení je plánováno na cca 4 hodiny. Dále se budeme věnovat individuálním a skupinovým konzultacím, v rámci kterých budeme odstraňovat chyby v datech a ukazovat si správný způsob evidence. Celá akce tedy bude trvat přibližně 6 hodin.

Po absolvování školení budete schopni vést školní matriku, odstraňovat chyby v evidenci žáků a bez problémů předávat data na MŠMT.

Cena: 1200 Kč/účastníka

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 30. března nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Registraci můžete provést na tomto odkazu:

Ostrava - 7. dubna 2015



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...