17

Vadí vám duplicitní přihlašování do správy školního webu? Duální přepisování aktualit, školních akcí či jídelníčku?

Projekt Web školy řeší tuto problematiku pomocí webových služeb. Pod stejným přihlášením, jaké máte do Školy OnLine, se snadno připojíte do administračního systému. Je možné synchronizovat školní akce, školní jídelníček či jiné další volitelné služby. Nastavení této služby trvá jen pár hodin.

Radek Ivanov, ICT ZŠ Kunratice (http://www.zskunratice.cz)

„Do našeho webu, na kterém má každá třída svůj vlastní portál, přispívá více než 100 uživatelů z řad učitelů, žáků i rodičů. Díky novému propojení registruji mnohem míň dotazů pro podporu se správou stránek.“

Web školy je komplexní řešení pro prezentaci školy (web, video a fotografie). Komunikace školy s žáky, rodiči a učiteli se přesouvá z tradičních statických nástěnek na dynamické webové stránky. Tím pádem se web školy stává hlavním komunikačním nástrojem.

Škole je vytvořen přehledný web na míru, který se obsluhuje intuitivním administračním systémem. Je přístupný pro neomezený počet uživatelů s různými stupni práv a tak nenechá obsah vašich stránek zastarat. Systém obsahuje celou řadu přídavných modulů vyvinutých speciálně pro školy.

Pro oživení webu natočíme a sestříháme originální videoklip.

Více informací na http://www.web-skoly.cz

Katedra primární pedagogiky Univerzita Karlova v Praze (http://kppg.pedf.cuni.cz)

Křesťanská základní škola a mateřská škola Elijáš (http://www.elijas.cz)

Základní škola Březnice (http://www.zsbreznice.cz/)

ZŠ a MŠ Lyčkovo náměstí (http://www.zs-ln.cz/)

S jakýmkoliv dotazem ohledně této služby se obraťte na info@skolaonline.cz



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...