12

Připravili jsme pro Vás další školení tiskových sestav pro začátečníky, a zároveň navazující školení pro pokročilejší uživatele. Obě tato školení se budou konat v jak v Praze, tak v Ostravě a to ve dnech 1. a 2. června Ostrava a 8. a 15. června Praha.

Cílem školení pro začátečníky (1. blok), které se bude konat 1. června v Ostravě a 8. června v Praze, je seznámit se s používáním a s možnostmi tvorby vlastních tiskových sestav v rámci školního informačního systému Škola OnLine. Po absolvování tohoto školení bude účastník schopen přizpůsobit si svým potřebám tiskové sestavy, které jsou přímou součástí informačního systému. Stejně tak bude schopen vytvářet vlastní jednoduché tiskové sestavy, využitelné pro získávání údajů ze systému. Tyto sestavy pak může poskytovat i všem ostatním uživatelům školního informačního systému Škola OnLine.

Školení zahrnuje jak na návrh struktury dokumentu, tak i jeho vizuální podoby. Po absolvování školení bude umět uživatel pracovat s prvky: stránka, skupina dat, textové pole.

Cílem navazujícího školení (2. blok), které se bude konat 2. června v Ostravě a 15. června v Praze a je určeno pro uživatele, kteří již ovládají problematiku a postupy obsažené ve školení pro začátečníky, je seznámit se s možnostmi získávání výstupů ze školního informačního systému Škola OnLine. Účastníci školení získají ucelený přehled o možnostech návrhu složitějších tiskových sestav závislých na více zdrojích dat. Specifickém a podmíněném formátování, stejně jako na vytvoření různých sumářů, průměrů, atd.

Obě školení je možno absolvovat jednotlivě (v případě zájmu o obě je nutné se přihlásit na každé zvlášť).

Cena za jedno celodenní školení v Ostravě je 1400 Kč/účastníka, cena za jedno celodenní školení v Praze je 1300 Kč/účastníka (školení jsou akreditována v rámci DVPP).

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zároveň Vám zašleme podrobnější informace o místě konání akce atd.

Kapacita místnosti je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Závazné registrace bude možno provést do 20. května nebo do naplnění kapacity a můžete je provést na těchto odkazech:

Školení tvorby tiskových sestav v systému Škola OnLine - 1. blok, 1. 6. 2015, Ostrava - uzavřeno

Školení tvorby tiskových sestav v systému Škola OnLine - 1. blok, 8. 6. 2015, Praha

Školení tvorby tiskových sestav v systému Škola OnLine - 2. blok, 2. 6. 2015, Ostrava - uzavřeno

Školení tvorby tiskových sestav v systému Škola OnLine - 2. blok, 15. 6. 2015, Praha - kapacita naplněna



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...