22

Školní rok 2014/2015 se pomalu blíží ke konci a je tak nejvyšší čas začít řešit přípravu školního informačního systému na nový školní rok. Jste škola, která na náš školní informační systém přešla v nedávné době? Nebo jste dlouholetým uživatelem, ale přijali jste od září nové učitele, kteří se Školou OnLine nikdy nepracovali? Pak je toto školení určeno právě pro Vás. Školení je zaměřeno na seznámení pedagogických pracovníků se základní funkčností systému a na jeho využití v každodenní práci. Toto školení proběhne 26. 8. 2015 v Praze.

Obsah školení:

  • Zapisování do elektronické třídní knihy
  • Zadávání průběžného hodnocení
  • Uzavírání pololetního hodnocení
  • Využívání přehledů hodnocení a docházky
  • Týdenní plán práce
  • Obecná událost
  • Možnosti komunikace s ostatními uživateli systému
  • Další nástroje pro podporu výuky (Informace k předmětům, Poznámky k hodině)
  • Základní přehled funkcí pro žáky a rodiče

Rozsah školení: cca 5 hodin

Cena: 990,- Kč/účastníka

Závaznou registraci prosím provádějte do 31. července 2015 a to na tomto odkazu:

Školení pedagogických pracovníků v užívání systému Škola OnLine (základní), 26. 8. 2015, Praha

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 31. července nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Přejete si školení ušité na míru přesně Vašim potřebám? Začíná Vaše škola používat školní informační systém Škola OnLine?

Toto školení je též možno zrealizovat přímo na Vaší škole pouze pro Vaše učitele a to třeba i s upraveným obsahem. Termín školení a cena se v takovém případě stanovuje dohodou a odvíjí se od rozsahu a počtu účastníků na školení. V případě zájmu o tuto službu prosím kontaktujte naše pracovníky co nejdříve na telefonu 378 229 460 nebo e-mailem na obchod@skolaonline.cz.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...