21

S blížícím se koncem školního roku přichází pomalu čas přípravy na nový školní rok a tím pádem i čas na tvorbu nového rozvrhu. Připravili jsme pro Váš školení zaměřené právě na jeho tvorbu a s tím spojené suplování a školní akce. Školení je určeno jak pro administrátory, tak pro učitele, kteří se s rozvrhem a zadáváním suplování setkávají při každodenní činnosti.

Školení proběhne dne 11. 6. 2015 v Praze v čase od 9 do 16 hodin, místo konání bude upřesněno.

Cílem školení je naučit pedagogické pracovníky efektivně využívat možností, které nabízí školský informační systém Škola OnLine v oblasti tvorby rozvrhu a suplování. Školení je určeno především pracovníkům, kteří na škole zodpovídají za tvorbu rozvrhu a suplování. V rámci školení získají účastníci ucelený přehled o evidenci rozvrhu a suplování na škole a to včetně příslušných tiskových výstupů. Část školení pak bude věnována evidenci školních akcí a jejich vlivu na rozvrh školy.

Rozsah školení: 7-8 hodin

Cena: 1 300,- Kč/účastníka

Závaznou registraci prosím provádějte do 4. června 2015 a to na tomto odkazu:

Školení tvorby rozvrhů a suplování v systému Škola OnLine (celodenní), 11. 6. 2015, Praha - kapacita školení byla naplněna; v tuto chvíli zvažujeme vypsání termínu pro Moravu

Školení se uskuteční pouze při dostatečném počtu přihlášených účastníků. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 4. června nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Intuitivní systém pro komplexní správu školních dat s lidským přístupem.

Ing. Martin Kocman

Základní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta, Praha 3

Zobrazit další...