25

S blížícím se koncem školního roku přichází pomalu čas přípravy na nový školní rok a tím pádem i čas na tvorbu nového rozvrhu. Připravili jsme pro Váš školení zaměřené právě na jeho tvorbu a s tím spojené suplování a školní akce. Školení je určeno jak pro administrátory, tak pro učitele, kteří se s rozvrhem a zadáváním suplování setkávají při každodenní činnosti. Vzhledem k velkému zájmu o toto školení v Praze jsme vypsali termín školení i pro Moravu, který je nyní již z části obsazen, proto s registrací neváhejte.

Školení proběhne dne 1. 7. 2015 v Olomouci, místo a čas konání bude upřesněno.

Cílem školení je naučit pedagogické pracovníky efektivně využívat možností, které nabízí školský informační systém Škola OnLine v oblasti tvorby rozvrhu a suplování. Školení je určeno především pracovníkům, kteří na škole zodpovídají za tvorbu rozvrhu a suplování. V rámci školení získají účastníci ucelený přehled o evidenci rozvrhu a suplování na škole a to včetně příslušných tiskových výstupů. Část školení pak bude věnována evidenci školních akcí a jejich vlivu na rozvrh školy.

Rozsah školení: 7-8 hodin

Cena: 1 400,- Kč/účastníka

Registraci na školení můžete do 20. června provést na tomto odkazu:

Školení tvorby rozvrhů a suplování v systému Škola OnLine (celodenní), 1. 7. 2015, Olomouc - kapacita naplněna

Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 20. června nebo do naplnění kapacity, pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...