01

V souvislosti s nadcházející přípravou na nový školní rok a zejména pro velký zájem a kladné ohlasy účastníků byl vypsán další termín školení na tvorbu rozvrhů a suplování. Toto školení se uskuteční 2. 7. 2015 v Praze a je zaměřeno na tvorbu rozvrhu a s tím spojené suplování a školní akce. Je určeno především pro administrátory a rozvrháře, případně pracovníky, kteří se starají o suplování.

Školení proběhne dne 2. 7. 2015 v Praze, místo a čas konání bude ještě upřesněno.

Cílem školení je naučit pedagogické pracovníky efektivně využívat možností, které nabízí školní informační systém Škola OnLine v oblasti tvorby rozvrhu a suplování. Školení je určeno především pracovníkům, kteří na škole zodpovídají za tvorbu rozvrhu a suplování. V rámci školení získají účastníci ucelený přehled o evidenci rozvrhu a suplování na škole a to včetně příslušných tiskových výstupů. Část školení pak bude věnována evidenci školních akcí a jejich vlivu na rozvrh školy.

Cena: 1 300,- Kč/účastníka

Registraci na školení můžete do 22. června provést na tomto odkazu:

Školení tvorby rozvrhů a suplování v systému Škola OnLine (celodenní), 2. 7. 2015, Praha

Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu.  Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do 22. června nebo do naplnění kapacity. Pokud se přihlášený účastník školení odhlásí po tomto datu, bude mu účtován storno poplatek ve výši 100 % ceny školení (pokud nebude k dispozici náhradník).

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...