07

Nestihli jste přihlásit na školení tvorby rozvrhu a suplování, které nedávno proběhlo v Praze a Olomouci? Rádi byste se tohoto školení zúčastnili i o prázdninách a máte volno zrovna v prvním srpnovém týdnu? Pak vyplňte  nezávaznou přihlášku níže a vyberte v ní místo a termín, který by Vám nejlépe vyhovoval. Na základě shromážděných požadavků pak vypíšeme termín či termíny školení tvorby rozvrhů a suplování a bude Vás kontaktovat s nabídkou účasti.

Cílem školení je naučit pedagogické pracovníky efektivně využívat možností, které nabízí školní informační systém Škola OnLine v oblasti tvorby rozvrhu a suplování. Školení je určeno především pracovníkům, kteří na škole zodpovídají za tvorbu rozvrhu a suplování. V rámci školení získají účastníci ucelený přehled o evidenci rozvrhu a suplování na škole a to včetně příslušných tiskových výstupů. Část školení pak bude věnována evidenci školních akcí a jejich vlivu na rozvrh školy.

Přihlašování na toto školení bylo uzavřeno.

Cena školení bude stanovena s ohledem na zvolenou lokalitu. Předpokládáme, že se však bude pohybovat okolo 1300 Kč bez DPH. Přesná výše nákladů spojená s účastí na tomto školení Vám bude sdělena při následném řešení závazné přihlášky.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...