14

Používají Vaši studenti průkazy ISIC? Víte, že tento průkaz je uznávaný na celém světě? Víte, že existuje i varianta ITIC pro učitele a ALIVE pro studenty dálkového studia a zaměstnance školy? Víte, že kromě slev na vstupné, jízdné, stravování či nákupy je možné průkaz ISIC využívat také jako školní průkaz? A víte také, že díky čipové technologii je možné průkazy ISIC, ITIC a ALIVE využít i pro docházkový systém školy?

Do projektu ISIC školám je v tuto chvíli zapojeno již 500 škol a jejich počet dále stoupá. Škola OnLine Vám od počátku školního roku přináší možnost objednávat průkazy ISIC, ITIC a ALIVE velmi jednoduchým způsobem. Přímo z aplikace si vygenerujete xls soubor s potřebnými údaji, který jen nahrajete na stránkách společnosti GTS ALIVE s.r.o., která je oficiálním vydavatelem mezinárodních studentských identifikačních průkazů ISIC a mezinárodních učitelských průkazů ITIC pro Českou republiku.

Kompletní informace o projektu ISIC školám včetně informace, jak se do tohoto projektu podporovaného organizací UNESCO zapojit, najdete na adrese http://www.isicskolam.cz/, podrobnou nápovědu pro objednání průkazů pak v uživatelské příručce Školy OnLine.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...