28

V souvislosti se zahájením nového školního roku bychom Vás rádi pozvali na školení určené pro administrátory systému Škola OnLine. Toto školení by Vám mělo usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine při administrování celého systému.

Jedná se o celodenní školení, které proběhne v několika termínech a místech, tak aby jste si pro ně mohli snáze najít čas ve svém programu. Na konkrétní termín se můžete již nyní přihlásit po kliknutí na příslušný odkaz níže.

Název školení:   Školení administrátorů systému Škola OnLine

Vzdělávací cíl školení: Školení je určeno pracovníkům zodpovědným za správu a konfiguraci školního informačního systému Škola OnLine v rámci organizace.

9. 9. 2015 - Praha (cena 1.260,-) - kapacita naplněna

14. 9. 2015 - Olomouc (cena 1.350,-) - kapacita naplněna

17. 9. 2015 - Karlovy Vary (cena 1.260,-) - termín pro přihlášení uplynul

21. 9. 2015 - Pardubice (cena 1.260,-) - termín pro přihlášení uplynul

24. 9. 2015 - České Budějovice (cena 1.260,-)

Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pro jednoho účastníka.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...