05

Zaujaly Vás možnosti tvorby a úprav tiskových sestav ve Škole OnLine? Chcete si vytvářet vlastní sestavy? Absolvovali jste školení pro začátečníky a máte pocit, že chcete vědět více? Pak jsme právě pro Vás připravili navazující školení na tvorbu tiskových sestav pro pokročilejší uživatele, které se uskuteční v Praze a Olomouci.

Cílem navazujícího školení (2. blok), které se bude konat 9. listopadu v Olomouci a 16. listopadu v Praze a je určeno pro uživatele, kteří již ovládají problematiku a postupy obsažené ve školení pro začátečníky, je seznámit se s možnostmi získávání výstupů ze školního informačního systému Škola OnLine. Účastníci školení získají ucelený přehled o možnostech návrhu složitějších tiskových sestav závislých na více zdrojích dat. Specifickém a podmíněném formátování, stejně jako na vytvoření různých sumářů, průměrů, atd.

Přihlásit se můžete po kliknutí na tyto odkazy:


16. 11. 2015 v Praze od 9 do 16 hodin, cena 1.260,-

9. 11. 2015 v Olomouci - školení bylo zrušeno z důvodu nenaplněné kapacity

Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pro jednoho účastníka.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...