12

POZOR! Změna termínu. Po dohodě s účastníky byl termín přesunut ze 3. na 4. listopadu.

Na četné žádosti škol z plzeňského kraje jsme pro Vás vypsali školení pro administrátory aplikace Škola OnLine. Toto školení by Vám mělo usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine při administrování celého systému.

Jedná se o celodenní školení, na které se můžete přihlásit po kliknutí na odkaz níže. Školení je určeno pracovníkům zodpovědným za správu a konfiguraci školního informačního systému Škola OnLine v rámci organizace.

 4. 11. 2015 - Plzeň (cena 1.260,-) 

Cena je uvedena bez DPH a platí pro jednoho účastníka.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...