17

Na četné žádosti jsme se rozhodli pro Vás vypsat oblíbené školení tiskových sestav pro začátečníky v podzimním termínu i v Plzni. Pokud začínáte se Školou OnLine, či si jen chcete osvěžit základní znalosti o tiskových sestavách, abyste je mohli začít plně využívat, je toto školení vhodné právě pro Vás.

 

Co se na tomto školení naučíte?

Cílem je seznámit účastníky s postupy tisku, úpravami a možnostmi tvorby vlastních tiskových sestav v rámci školního informačního systému Škola OnLine. Po absolvování školení bude účastník schopen přizpůsobit si svým potřebám tiskové sestavy, které jsou přímou součástí informačního systému. Stejně tak bude schopen vytvářet vlastní jednoduché tiskové sestavy, využitelné pro získávání údajů ze systému. Tyto sestavy pak může poskytovat i všem ostatním uživatelům školního informačního systému Škola OnLine na své škole.

Školení zahrnuje jak na návrh struktury dokumentu, tak i jeho vizuální podoby. Po absolvování školení bude umět uživatel pracovat s prvky: stránka, skupina dat, textové pole.

Registraci můžete provést na tomto odkazu:

Plzeň 10. 11. 2015 (cena 1260,- Kč) 

 

Cena je uvedena bez DPH a platí pro jednoho účastníka.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...