03

Máte obavy z předávání dat ze školní matriky? Chcete si osvěžit informace, které jsou nutné k bezproblémovému předání dat? Chcete znát rozdíl mezi zdravotním postižením a znevýhodněním? Přihlaste se na školení "Správa školní matriky ve Škole OnLine"! Školení je akreditováno v rámci DVPP.

 

Název školení:   Správa školní matriky ve Škole OnLine - celodenní

Vzdělávací cíl:  Toto školení připraví účastníky na úskalí spojené s předáváním dat na MŠMT. Účastníci školení se naučí pracovat s historií položek a odstraňovat nejčastější chyby v evidenci osobních dat žáků. Seznámí se s možností hromadného nastavení položek u více žáků najednou, podívají se na nastavení cizích jazyků v matrice, zdravotní postižení, individuální vzdělávací plány a vyzkouší si vygenerování souboru pro předání dat.

21. 3. 2016 - Olomouc  (cena 1.350,-) - přihlašování bylo uzavřeno

29. 3. 2016 - Praha (cena 1.300,-) - kapacita školení naplněna

Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pro jednoho účastníka.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Po naplnění minimální kapacity školení Vás budeme kontaktovat, potvrdíme Vám přijetí Vaší přihlášky a zašleme Vám fakturu. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 14 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je pro naše gymnázium naprosto nezbytná součást existence.

Mgr. Jan Řepík
Gymnázium Františka Křižíka a základní škola

Zobrazit další...