12

Připravili jsme pro Vás oblíbená školení tvorby tiskových sestav, a to pro začátečníky i pokročilejší uživatele. Cílem těchto školení je seznámit účastníky s možnostmi získávání výstupů ze Školy OnLine, naučit je pracovat s nástrojem tiskových sestav, upravovat vzorové sestavy dle svých potřeb, naučit se vytvářet vlastní jednoduché sestavy a v případě školení pro pokročilejší uživatele se budeme věnovat i samotné tvorbě složitějších sestav.

Školení se uskuteční v květnu 2017 v Plzni a Praze a jsou plánována jako celodenní v rozsahu cca 6 hodin. Cena za jedno školení je 1300,- Kč bez DPH za účastníka. Přihlásit se na konkrétní školení můžete v sekci Aktuality/Školení po kliknutí na příslušný odkaz. 


Školení je akreditováno v rámci DVPP.

ŠKOLA ONLINE a.s. si vyhrazuje právo na zrušení školení v případě, že se na školení nepřihlásí dostatečný počet zájemců. Zhruba týden před konáním školení Vám zašleme podrobnější informace o místě, přesném čase konání akce atd.

Kapacita místností je omezena. Doporučujeme proto s registrací neotálet. Registrace je závazná a bude ji možno provést do naplnění kapacity. Ze školení je možné se bezplatně odhlásit 10 dnů před datem konání konkrétního školení. V opačném případě budeme nuceni účtovat storno poplatek ve výši 100 % ceny školení.

Publikováno v: Nepřehlédněte


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...