03

Během září jsme pro Vás do aplikace zapracovali několik novinek, na které bychom Vás nyní rádi upozornili. Po grafických změnách (nové menu a vzhled) jsme připravili i několik novinek hlavně pro zákonné zástupce.

Nově je možné přímo v aplikaci podepisovat známky - rodič tak má přesnou představu o tom, které známky již viděl a které ne a učitel je informován o tom, že rodiče o zadaných známkách vědí. Podrobnější popis podepisování známek najdete jak uživatelské příručce pro rodiče v kapitole Průběžné hodnocení, tak i v příručce pro zaměstnance školy v kapitole Hodnocení žáka/studenta. Podepisování známek je možné zapnout či vypnout pro celou školu parametrem aplikace "Umožnit podepisování žákovské knížky".

Druhou novinkou je nová vstupní stránka aplikace, kterou rodiče a žáci vidí ihned po přihlášení do aplikace. Na četné žádosti škol byl týdenní Kalendář nahrazen stručným přehledem nejaktuálnějších informací pro rodiče, ze kterého se lze jednoduchým kliknutím na požadovaný panel přepnout do konkrétního formuláře (Rozvrh, Hodnocení, Školní akce...), celá vstupní stránka je také popsána v kapitole příručky pro žáky a rodiče Vstupní stránka - rychlý přehled.

Publikováno v: Novinky z aplikace


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...