16

Vyslyšeli jsme četné požadavky uživatelů, týkající se zadávání průběžného hodnocení, a provedli jsme  některé změny na formuláři, určeném pro zadání hodnocení. 

 

 

Jaké změny Zadání hodnocení obsahuje?

1) Všechny kroky pro zadání hodnocení probíhají na jednom formuláři (nikoliv ve dvou krocích, jak tomu bylo doposud).

2) Přidáno tlačítko Vybrat hodinu z rozvrhu, které umožňuje zobrazení Kalendáře a následné označení konkrétní hodiny, k níž se vztahuje hodnocení.

3) Možnost přímého volání výpisu již zadaného hodnocení v předmětu prostřednictvím nově přidaného tlačítka "Zobrazit hodnocení žáků/studentů v předmětu".

4) Zrušeny odkazy v kontextovém menu v Kalendáři "Nové skupinové hodnocení" a "Nové individuální hodnocení".  Zadání hodnocení prostřednictvím Kalendáře probíhá pouze na základě příkazu Nové hodnocení.

5) Sjednoceny příkazy na kontextové nabídce pro již zadané a plánované hodnocení na Upravit hodnocení a Smazat hodnocení.

Kompletní postup pro zadání hodnocení naleznete v uživatelské příručce, kterou jsme pro Vás zaktualizovali na tomto odkazu.

Publikováno v: Novinky z aplikace


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro vedení školy je jednoduché provádět kontrolu docházky, hodnocení a probrané učivo u jednotlivých žáků nebo celých tříd.

Mgr. Karolína Žáková
SSUPŠ - Zámeček

Zobrazit další...