Chceme vám pomoci s nadcházejícím šetřením MŠMT, jehož cílem je shromažďování dat o školní docházce a zapojení ukrajinských dětí uprchlíků s vízem pro dočasnou ochranu do vzdělávacího procesu. Šetření bude, dle informací MŠMT zaslaných školám, probíhat v období od 3. – 10. dubna na adrese https://sberdat.uiv.cz/login pod tlačítkem Ukrajinci.
Ostrý sběr dat podle stavu k 31. březnu 2024 a jejich předání správnímu úřadu proběhne na „ostrém“ serveru https://matrika.msmt.cz/matrikas/ v období od 1. do 15. 4. 2024. Server bude zpřístupněn pravděpodobně již 28. 3. v odpoledních hodinách.  

Přinášíme vám přehled březnových novinek systému Škola Online. Zahrnuje řadu zajímavých námětů od našich uživatelů, které jsme zapracovali do aplikace pro zlepšení a zjednodušení vaší práce. Podívejme se spolu, co nového v systému najdete.

Termín jarního předávání dat ze školních matrik se blíží. Již nyní mohou školy ověřovat správnost předávaných dat ve Škole Online a na testovacím serveru MŠMT. Pojďme si v následujícím článku shrnout, co Vás čeká, a co pro bezproblémové odevzdání dat můžete učinit již nyní. 


 

přinášíme vám aktuální informace o stavu přijímacího řízení na střední školy po zpřístupnění exportu dat z DiPSy.



Strana 1 z 277První   Předchozí   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...