06

Rádi bychom Vás seznámili s dalšími novinkami, které připravujeme k nasazení do systému na měsíc červen v rámci chystané aktualizace systému. 

Snažíme se při realizaci změn a rozšíření upřednostňovat ty typy požadavků, které pokrývají potřeby velké části uživatelů systému Škola Online, a po kterých jste nejvíce "volali".

Bližší informace k novým funkcím naleznete v manuálu, který je k dispozici ke stažení na konci tohoto článku.

Rozvrh a suplování

Přímé zadávání suplování

Patříte mezi školy s menším počtem žáků a učitelů? Používáte suplování v aplikaci Škola Online, zároveň ale neřešíte vhodnost učitele k suplování, ani počet odpadnutých hodin u učitele v rámci daného týdne? Právě pro vás je určena nová funkcionalita, která umožňuje u zvolené hodiny rychle provést změnu učitele bez nutnosti předchozího zadání absence učitele.

Formulář naleznete v menu Rozvrh a suplování – Suplování – Přímé zadávání suplování.

Celá akce funguje na principu zobrazení rozvrhu zvoleného učitele a označení požadované hodiny, u které potřebujete provést změnu.

 

Komunikace

Možnost připojení přílohy při odesílání zprávy v aplikaci Škola Online

Chyběla vám v aplikaci možnost připojení přílohy při odeslání zprávy v aplikaci žákům/zákonným zástupcům nebo svým kolegům?

Při odeslání zprávy v aplikaci máte nově možnost přímo ke zprávě připojit libovolnou přílohu případně několik příloh současně.

Ke stažení

Dokument s podrobným popisem novinek si můžete stáhnout zde

Publikováno v: Novinky z aplikace


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...